Tälläkertaa lähdettiin liikenteeseen ihan perus ohjeella, joka oli Pirkan.
Taikinan kanssa ei ollut sen suurempia ongelmia. Ainoastaan mantelijauhojen siivilöiminen oli hirvittävän hankalaa, koska oon aikanaan ollut urpo, ja ostanut perinteisen siivilän sijaan TÄLLAISEN. Mantelijauho ei millään halunnut tulla siivilän läpi.
Ensimmäinen pellillinen halkeili ja lässähti, ja päättelin sen johtuvan siitä, että macaronsien olis pitänyt olla huoneenlämmössä pidempään kuin 15 minuuttia. Toisen pellillisen (joka oli pöydällä hieman yli puoli tuntia) kanssa tällaista ongelmaa ei ollut, ja niistä tuli kiiltäviä ja ne ei halkeillut.
Halkeilusta ja lässähdyksestä huolimatta maistuivat hyvältä.
Tässä toinen pellillinen, joka onnistui mainiosti. Tässä pellillisessä ei ollut yhtäkään haljennutta yksilöä ja homma onnistui muutenkin aivan mainiosti.
Käytin macaronsien täytteenä MacKay'sin Lime Curdia, joka oli mukavan kirpeä makeiden macaronsien väliin.
-Mira-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti