Pannacotta n.6 annosta:
2½ dl kuohukermaa
2½ dl maitoa
1 dl Hyytelösokeri Multia
½ tl vaniljauutetta
½ tl kanelia
Kiehauta maito ja kerma kattilassa. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehua n. 2 minuuttia kokoajan sekoittaen. Maito kärähtää pohjaan nopeasti!
Lisää vanilja ja kaneli.
Jaa seos astioihin ja nosta jääkaappiin hyytymään. Pannacotan täytyy hyytyä vähintään 2-3 tuntia.
Halutessasi voit kumota pannacotat tai vaihtoehtoisesti tarjoilla suoraan kulhoista. Mulla ei ollu niin kivoja astioita että olis voinut kokeilla, joten päädyin kumoamiseen. Pannacottaa oli melko kinkkinen irroittaa posliinikiposta...
Karamellikastike:
1,5 dl kermaa
1 rkl tummaa siirappia
4 rkl sokeria
3 tl vaniljasokeria tai loraus vaniljauutetta
Kiehauta kerma, siirappi ja sokeri.
Keitä 3-5 min.
Lisää vaniljasokeri.
Tuntuu hyvälle ohjeelle aijon kokeilla ja ktsotaan mitä tuleman pitää
VastaaPoista